Retourneren

Is het product toch niet wat je er van verwacht had? Dan kun je het binnen 14 dagen retourneren.
We ontvangen de producten (indien mogelijk) graag in de originele verpakking.

EEN PRODUCT TERUGSTUREN

  1. Print het retourformulier en vul deze in. Vergeet het niet toe te voegen aan het pakketje, anders kunnen we jouw retour niet verwerken…
  2. Knip het adreslabel uit en plak dit over het huidige label op de doos.
  3. Geef het pakketje af bij een postkantoor naar keuze. (Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van de zending. Deze zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest. )
  4. Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (moment dat wij op de hoogte zijn gesteld dat je iets wilt retourneren) zullen wij het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending) terugbetalen.

Wij wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen.Hoe je het aankoopbedrag terugontvangt, is afhankelijk van de oorspronkelijke betaalmethode. Via de oorspronkelijke methode wordt er ook terugbetaald.

WELKE PRODUCTEN MOGEN GERETOURNEERD WORDEN?

Wij kunnen producten alleen retour accepteren indien de producten verzegeld, onbeschadigd en niet gebruikt zijn. Onze cosmetische artikelen mogen gratis teruggestuurd worden, maar moeten wel in verzegelde verpakking zitten wegens hygiënische overwegingen. Reeds geopende verpakkingen kunnen wij helaas niet retour nemen.

Onze producten vallen onder de wettelijke garantie. Voldoet een van onze producten aantoonbaar niet aan datgene wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten na de retourperiode? Stuur ons dan een e-mail, we zorgen er voor dat je het alsnog kan retourneren/ruilen.