AANBIEDING
 

Gellak Paars Metallic – Metallic Purple

12,00

Gellak Kleur – 15 ML

De paars metallic gellak kleur combineert de elegante look van metallic met het uitgesproken karakter van de kleur paars. Purple Metalic is dus echt wel “the best of both worlds”! De metallic finishes van onze gellak kleuren kenmerken zich door een hele subtiele glitter.

Op voorraad

Ontvang 12 punten bij dit product!
SKU: X01004 Categorie:
  • Twee weken lang prachtige nagels!
  • Exclusieve kleuren in salonkwaliteit
  • Gratis verzending; al vanaf € 55,-
  • Tot 14 dagen zorgeloos retourneren
  • Veilig en vertrouwd shoppen

Beschrijving

Gellak kleuren van Xaraa Cosmetics kennen een hoge kwaliteit en zijn eenvoudig in gebruik, zelfs als je minder ervaren bent in met het aanbrengen van gellak. Als de lagen gellak goed worden aangebracht kun je maar liefst twee weken lang genieten van prachtige nagels! Ook kun je dankzij de 15 ml inhoud zeer vaak een kleur gebruiken, zodoende kun je op den duur een mooie collectie kleuren opbouwen en altijd naar mood, gelegenheid of seizoen zelf de kleur van jouw moment kiezen.

De gellak kleuren dienen aangebracht te worden in combinatie met de Xaraa Cosmetics ® base- en top coat, die net als de kleuren uitgehard worden onder een UV- of LED lamp. Heb je al een lamp? Super! Deze kun je gewoon gebruiken in combinatie met de lakken van Xaraa Cosmetics ®. Hoewel een UV lamp ook werkt, raden wij wel een LED lamp aan in verband met het beste resultaat en gezondheid.

Extra informatie

Gewicht 75 g