AANBIEDING
 

Gellak Roze Klassiek – Bright Flamingo

12,00

Gellak Kleur – 15 ML

Met deze roze kleur steel je absoluut de show. Bright Flamingo is een felle, bijna puur magenta, kleur roze. De lak is in een klassieke tint, en kent daardoor een mooi egale look.

Op voorraad

Ontvang 12 punten bij dit product!
SKU: X01003 Categorie:
  • Twee weken lang prachtige nagels!
  • Exclusieve kleuren in salonkwaliteit
  • Gratis verzending; al vanaf € 55,-
  • Tot 14 dagen zorgeloos retourneren
  • Veilig en vertrouwd shoppen

Beschrijving

Gellak kleuren van Xaraa Cosmetics kennen een hoge kwaliteit en zijn eenvoudig in gebruik, zelfs als je minder ervaren bent in met het aanbrengen van gellak. Als de lagen gellak goed worden aangebracht kun je maar liefst twee weken lang genieten van prachtige nagels! Ook kun je dankzij de 15 ml inhoud zeer vaak een kleur gebruiken, zodoende kun je op den duur een mooie collectie kleuren opbouwen en altijd naar mood, gelegenheid of seizoen zelf de kleur van jouw moment kiezen.

De gellak kleuren dienen aangebracht te worden in combinatie met de Xaraa Cosmetics ® base- en top coat, die net als de kleuren uitgehard worden onder een UV- of LED lamp. Heb je al een lamp? Super! Deze kun je gewoon gebruiken in combinatie met de lakken van Xaraa Cosmetics ®. Hoewel een UV lamp ook werkt, raden wij wel een LED lamp aan in verband met het beste resultaat en gezondheid.

Extra informatie

Gewicht 75 g