AANBIEDING
 

Gellak Blauw Glitter – Winter Blue

7,50

Gellak Kleur – 15 ML

Winter blue is een helder blauwe kleur met metallic lijnen én grove zilveren glitters. Een ijzige kleur perfect voor de wintermaanden, maar fris in de zomer.
(Tip voor het gelijkmatig aanbrengen van de glitternagellak: wanneer je de nagel gelakt hebt tamponneer je met de top van het kwastje over de nagel om zo de glitters te verdelen.)

Niet op voorraad

Uitverkocht

SKU: X01101 Categorieën: ,
  • Twee weken lang prachtige nagels!
  • Exclusieve kleuren in salonkwaliteit
  • Gratis verzending; al vanaf € 55,-
  • Tot 14 dagen zorgeloos retourneren
  • Veilig en vertrouwd shoppen

Beschrijving

Gellak kleuren van Xaraa Cosmetics ® kennen een hoge kwaliteit en zijn eenvoudig in gebruik, zelfs voor de minder ervaren bent met het aanbrengen van gellak. Als de gellak kleuren goed worden aangebracht kun je maar liefst twee weken lang genieten van prachtige nagels! Ook kun je dankzij de 15 ml inhoud zeer vaak een kleur gebruiken, zodoende kun je op den duur een mooie collectie kleuren opbouwen en altijd naar mood, gelegenheid of seizoen zelf de kleur van jouw moment kiezen.

De gellak kleuren dienen aangebracht te worden in combinatie met de Xaraa Cosmetics ® base- en top coat, die net als de kleuren uitgehard worden onder een UV- of LED lamp. Heb je al een lamp? Super! Deze kun je gewoon gebruiken in combinatie met de lakken van Xaraa Cosmetics ®. Hoewel een UV lamp ook werkt, raden wij wel een LED lamp aan in verband met het beste resultaat en gezondheid.

Extra informatie

Gewicht 75 g